Кількість
|
Вартість
|
||
|
Електронний термометр застосовується для вимірювання температури при випічці і приготуванні м'яса, риби, морозива, крему, шоколаду, керобу, напоїв та інших продуктів харчування.
Цифровий термометр дозволяє швидко і точно проводити виміри як всередині, так і на поверхні. Він має шило, яке з легкістю проникає всередину страви, не пошкодивши її.
Даний термометр незамінний і в лабораторії для вимірювання температури різних речовин.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якої потрібно вимірювати, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.
Якщо не використовуєте термометр – батарейку рекомендується вилучити.
Характеристики:
- широкий діапазон застосувань;
- температурний діапазон -50°С до + 300°С (-58°F до +572°F);
- автоматичне відключення після 15 хвилин без операції;
- точність завдання температури: 0,1°C (°F);
- зонд виготовлений з нержавіючої сталі;
- корпус виготовлений з міцної пластмаси;
- загальна довжина: 18,8см, довжина зонда: 10,8см;
- електроживлення: батарейка-таблетка 1,5В.
Країна-виробник: Китай