Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кулінарний цифровий термометр – прилад, який допомагає швидко і легко визначити і контролювати температуру страви.
Електронний термометр оснащений зондом і вимірювальним блоком з дисплеєм, на якому відображається температура (°C / °F).
Використовується для готування м'яса, риби, випічки, соусів, кремів, напоїв.
Спосіб застосування: досить помістити накінечник в блюдо і за лічені секунди побачити на дисплеї температуру в цифровому форматі.
Інструкція з експлуатації:
1. Натисніть кнопку вмикання / вимикання, щоб включити (термометр виконає самотестування, а потім повернеться до нормального дисплею).
2. Натисніть кнопку °C / °F один раз, щоб змінити одиницю вимірювання температури.
3. Вставте зонд в досліджувану речовину на 25 мм.
4. Натисніть кнопку вмикання / вимикання ще раз, щоб вимкнути.
5. Підсвічування відключається автоматично через 10 секунд і працює, натиснувши на кнопку °C / °F.
Увага:
1. Завжди тримайте верхню частину термометра далеко від джерел тепла або холоду.
2. Зонд дуже чутливий: не чистити абразивними засобами.
3. Не використовуйте в мікрохвильовій печі або звичайній духовці.
Характеристики:
Діапазон: від -50 до + 300°C / від -58 до + 572°F
Точність: ± 1°C
Автоматичне відключення через 45 хвилин
Батарейки в комплекті
Розмір:
Загальний розмір термометра: 22,3см
Розмір блоку з дисплеєм: 8см х 1,5см (д х ш)
Розмір зонда: 12,3см х 0,4см (д х ш)
Матеріал: нержавіюча сталь
Виробник: Китай