Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ксантанова камедь – особлива група добавок, головним призначенням яких є формування і збереження консистенції, текстур і форми харчових продуктів.
Хороший загущувач з більш високою в'язкістю в гарячому стані, зберігає вологу продукту.
Використовується в багатьох галузях промисловості: в харчовій при виробництві напоїв, концентратів швидкого приготування, заморожених продуктів, молочних продуктів (йогуртів, вершків, сирів), глазурі, м'ясних продуктів, дієтичних продуктів.
На Дієті Дюка використовується для загустіння (молока, соусів) і для заміни борошна і кукурудзяного крохмалю в тісті. Продовжує термін почуття ситості.
Рекомендовані дози ксантанової камеді при приготуванні:
наповнювачі – 0,2-0,5%;
напої – 0,05-0,2%;
сметана, сир, плавлений сир, йогурт – 0,05-0,3%;
майонез – 0,2-0,5%;
сухі суміші, заправки, соуси – 0,1-0,2%;
заморожені продукти, соуси, підливи – 0,1-0,3%;
хлібобулочні вироби – 0,05-0,25%;
сиропи – 0,2-0,4%.
Вага: 150гр
Виробник: "Живи Здорово"