Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ксантанова камедь – являє собою розсипчастий порошок кремового кольору. Підходить для загустіння кислотних і лужних продуктів.
Е415 є популярною харчовою добавкою, яка зазвичай додається до їжі в якості згущувача або стабілізатора.
Переваги:
Камедь покращує текстуру, консистенцію, аромат, продовжує термін придатності багатьох продуктів. Стабілізує продукти харчування, допомагаючи деяким продуктам витримувати різні температури і рівні pH.
Також камедь є хорошим гелеутворювачем. Її використовують для надання продуктам харчування вищої густоти, щоб продукт не розвалювався на маленькі шматочки.
Добавка має високу розчинність в воді, при цьому вода може мати широкий діапазон температур.
Ксантанова камедь часто використовується в приготуванні безглютенових продуктів, оскільки вона забезпечує еластичність і пухнастість, які клейковина дає традиційним хлібобулочним виробам.
Найчастіше зустрічається в таких продуктах: заправці для салату, випічці, фруктових соках, супах, морозиві, соусах і підливах, сиропах, безглютенових продуктах.
Умови зберігання: зберігати в сухому темному місці при кімнатній температурі, в щільно закритій тарі.
Вага: 1кг
Виробник: Польща