Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Крохмаль картопляний - природний високополімер, сипучий порошок білого кольору (іноді з жовтуватим відтінком), який отримують з картопляних бульб.

 

Калорійність крохмалю картопляного становить 313 ккал на 100 грамів сипучої сировини.

 

Завдяки властивостям крохмалю утворювати колоїдний розчин різної в'язкості (виступати в ролі клейстеру), цей продукт харчування знайшов своє місце в області кулінарії. У теплій воді цей порошок набухає і збільшується в об'ємі.

 

Користь крохмалю картопляного:

Взагалі, крохмаль відносять до складних вуглеводів, який добре засвоюється організмом людини, присутній в овочах і фруктах, бобових і злакових, а також горіхах.

 

Картопляний крохмаль знижує вміст холестерину в сироватці крові і печінки, це вказує на його антисклеротичні властивості. Крохмаль виробляють з картоплі, який, в свою чергу, містить багато калію, таким чином, він входить і до складу картопляного крохмалю.

 

Є противиразковим засобом, так як має протизапальний та обволікуючий ефект. Картопляний крохмаль здатний активізувати синтез вітаміну B2 або рибофлавіну, який необхідний людині для правильного травлення, а також нормалізації обміну речовин.

 

Шкода крохмалю картопляного:

Шкідливим вважається рафінований крохмаль (отриманий в умовах промислового виробництва), який в процесі травлення підвищує інулін. Це може привести до атеросклерозу, патології очного яблука і різних порушень гормонального балансу здорового організму.

 

Шкода крохмалю картопляного може позначитися на людині при високому процентному вмісті цього порошку в продуктах, які піддаються тепловій обробці (розвиток онкологічних захворювань).

 

Застосування:

Використовують для приготування різноманітних соусів, підлив, мусів та киселів. Однак при тривалому зберіганні вони починають старіти - розшаровуються і стають каламутними.

 

Для випічки кондитерських виробів борошно можна частково, а іноді і повністю, замінити картопляним крохмалем. Це пов'язано з тим, що в тісті він має здатність робити їх більш розсипчастими, тим самим покращуючи структуру готових виробів.

 

Використовується в харчовій промисловості в якості емульгатора, згущувача, стабілізатора (при виробництві майонезів), наповнювача (при виробництві ковбас).

 

Вага - 200 грам

Виробник - Україна

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Крохмаль картопляний Ямуна, 200гр

Очікується
Артикул: 4287
10 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Веганський продукт Так
Бренд Ямуна
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Загущувач, Крохмаль
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору