Кількість
|
Вартість
|
||
|
Картопляний крохмаль знайшов широке застосування у кулінарії. Якщо порошок крохмалю залити теплою водою, він набухне і збільшиться об`ємі.
Його додають у соуси, підливи, киселі для загусання та в'язкості. Часто при випіканні кондитерських та хлібобулочних виробів частину борошна або навіть повністю замінюють на крохмаль із картоплі. Він значною мірою покращує структуру готового виробу, робить його більш розсипчастим.
Корисні властивості:
Продукт знижує кількість холестерину в печінці та сироватки в крові. До складу картопляного крохмалю входить велика кількість калію, що сприяє виведенню рідини з організму, а також мінерал позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи. Крохмаль є одним із головних постачальників енергії для людини. Продукт має пом'якшуючий і обволікаючий ефект, тому його корисно вживати за наявності проблем із ШКТ.
Склад: крохмаль картопляний.
Калорійність 100г продукту: 340 ккал, 1423,51 кДж
Харчова (поживна) цінність 100г продукту: вуглеводи 85г, з них цукри 0,9г, сіль 0,006г
Умови зберігання: зберігати в сухих, чистих приміщеннях, що добре вентилюються, при температурі не вище 40°C та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін зберігання: 24 місяців
Вага: 350г
Виробник: Україна, Сто пудів