Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська качалка – універсальний кондитерський інструмент з ідеально гладкою поверхнею, без якого неможливо прикрасити торт мастикою.
Призначена качалка для розкатування мастики, тіста і марципану. Відмінний помічник при приготуванні тортів, вареників, десертів з марципану і випічки.
Качалка зручна у використанні – тісто не прилипає до неї в процесі роботи.
У комплекті з качалкою йдуть 4 гумових обмежувача, за допомогою яких дуже зручно регулювати товщину мастики і діаметр розкатаного листа. Одна пара обмежувачів має товщину 5,5 мм, друга – 4 мм.
Рекомендації по використанню:
1. Якщо, наприклад, необхідна мастика товщиною 4 мм, потрібно одягнути на качалку обмежувачі товщиною 4 мм і просто розкачати лист.
2. Для того, щоб розкачати лист мастики конкретного діаметру, обмежувачі слід відсунути один від одного на потрібну відстань. Таким чином легше контролювати величину цукрового листа.
3. Обмежувачі дуже легко знімаються одним рухом руки і тоді качалку можна використовувати як звичайну гладку качалку.
Спосіб застосування: витерти качалку насухо, злегка посипати мастику пудрою і розкатати до потрібної товщини плавними рухами рук.
Розміри качалки:
- довжина – 33см;
- діаметр – 3,6см.
Висота гумок:
0,2см
0,4см
Матеріал – акрил
Країна-виробник - Китай