Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.
Кондитерська качалка – універсальний кондитерський інструмент з ідеально гладкою поверхнею, без якого неможливо прикрасити торт мастикою.
Призначена качалка для розкатування мастики, тіста і марципану. Відмінний помічник при приготуванні тортів, вареників, десертів з марципану і випічки.
Качалка зручна у використанні – тісто не прилипає до неї в процесі роботи.
У комплекті з качалкою йдуть 4 гумових обмежувача, за допомогою яких дуже зручно регулювати товщину мастики і діаметр розкатаного листа.
Спосіб застосування: витерти качалку насухо, злегка посипати мастику пудрою і розкатати до потрібної товщини плавними рухами рук.
Розміри:
Довжина – 22,5 см
Діаметр – 2,5 см
Ширина обмежувача: 5мм і 4мм
Висота обмежувача: 3 мм і 1мм
Матеріал – акрил
Країна-виробник – Китай