Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кондитерська лопатка використовується для приготування і декорування десертів.
Переваги:
- зроблена з безпечного харчового силікону;
- витримує температуру від -60 до +220°С;
- легко миється в теплій воді або в посудомийній машині;
- може зберігатися в будь-якому місці без втрати своїх якостей;
- не травмує посуд з тефлоновим покриттям.
Силіконова лопатка допоможе рівномірно нанести крем або шоколадну глазур на коржі, прикрасити бутерброди, перевернути млинці під час приготування.
Загострений край лопатки дозволить розділити випічку прямо в силіконовій формі.
Характеристики:
Довжина лопатки – 40см
Розміри робочої поверхні – 8 х 11,5см
Матеріал – силікон і пластик
Країна-виробник – Китай