Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Кокосовий цукор - натуральний нерафінований цукор, отриманий шляхом висушування соку кокосової пальми, який не піддавався ніякій технологічній обробці. Без глютену, без штучних барвників і консервантів.

 

Органічний кокосовий цукор менш солодкий, ніж білий, має приємний карамельний смак і аромат.

 

Кокосовий цукор - продукт, який виготовляють із соку кокосової пальми, представника сімейства пальмових, рід Кокос. Її сік стали використовувати для виробництва цукру, який вважається альтернативою білому. Принцип виробництва такого цукру полягає в тому, щоб для початку трохи розігріти сік на сонці, щоб випарувалася зайва волога, а потім охолодити в тіні, після чого продукт кристалізується.

 

Має багатий і корисний склад: поліфеноли, близько 16 амінокислот, вітамін С і такі мінерали, як фосфор, калій, кальцій, магній, натрій і залізо. На 80% він складається з сахарози, інші 20% складають глюкоза і фруктоза.

 

Нектар, з якого виробляють цей вид цукру, містить в собі глютамін (амінокислота, яка бере участь в синтезі білка), інулін (полісахарид, який виконує функції клітковини) і дуже корисна для організму речовина - інозитол (необхідний для підтримки здоров'я нервової системи і бере участь в обмінних процесах).

 

Глікемічний індекс кокосового цукру дорівнює 35 (немає різкого підвищення цукру в крові), вважається найнижчим показником серед подібних продуктів. Вживання кокосового цукру замість звичних підсолоджувачів допоможе контролювати вагу, а також рівень холестерину.

 

Протипоказання:

Основну шкоду, яку може завдати організму людини кокосовий цукор - передозування. Як і будь-який інший цукор його не варто вживати в надмірній кількості. Особливо це стосується людей, схильних до повноти, які страждають ожирінням або при індивідуальній непереносимості продукту.

 

Не рекомендується використовувати кокосовий цукор в якості підсолоджувача людям, що страждають на цукровий діабет. Звичайно, він не такий шкідливий, як білий, але все ж вуглеводне навантаження після нього занадто високе.

 

Застосування кокосового цукру:

Використовується у виробництві продуктів харчування, напоїв, кондитерських виробів. Є натуральним замінником синтетичного цукру. Добре поєднується з чаєм, кавою, какао; можна додати в випічку, десерти або підсолодити кашу. Цікаву нотку кокосовий цукор додасть в цукерки і морозиво.

 

Спосіб застосування:

Використовують цукор в пропорції 1:10, тобто корисніше покласти 10г кокосового цукру замість 1г рафінованого цукру.

 

Умови зберігання: продукт не вимагає зберігання в холодильнику. Слід зберігати в сухому і прохолодному місці, в герметичній упаковці, яка захищає продукт від потрапляння прямих сонячних променів, вологи і повітря.

 

Вага - 500 грам

Виробник - Індонезія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Кокосовий цукор, 500гр

Очікується
Артикул: 46035
210 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Веганський продукт Так
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Все для молекулярної кухні, Все для низькокалорійних десертів, Кокосові продукти, Цукрозамінники
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору