Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кленовий сироп – натуральний підсолоджувач, який отримується з соку цукрового клена, широко розповсюдженого в Північній Америці.
Кленовий сироп можна використовувати як самостійно, так і в якості інгредієнта при приготуванні різних страв: м'яса (для його карамелізації), соусів, випічки, напоїв.
На смак кленовий сироп такий же солодкий, як цукор. Він має унікальний аромат, приємний присмак і гарний колір – насичено бурштиновий. Сироп трохи менш в'язкий, ніж мед.
Сироп не володіє лікувальними і антисептичними властивостями і використовується в їжу тільки в якості підсолоджувача. Проте кленовий сироп має ряд корисних властивостей:
• вважається не алергенним продуктом;
• глікемічний індекс нижче, ніж у цукру;
• в два рази менше в порівнянні з цукром вміст калорій;
• містить велику кількість антиоксидантів в різних концентраціях;
• є джерелом корисних мінералів (кальцію, калію, цинку, марганцю, магнію, заліза) та вітамінів групи В.
Застосування:
Сироп використовують при приготуванні випічки або десертів, цукерок, тортів, їм поливають морозиво, оладки і млинці, додають замість цукру в каву і чаї, в молочні коктейлі, каші і мюслі, запікають з яблуками в духовці.
Не рекомендуємо вживати в їжу людям із захворюванням – цукровий діабет. Так як глікемічний індекс кленового сиропу середній (дорівнює 54), це означає, що підсолоджувач хоча і повільніше, збільшує глюкозу в крові.
Склад: сироп кленовий 100%. Без ГМО.
Умови зберігання: зберігати в темному, прохолодному місці. Відкриту ємність потрібно зберігати в холодильнику (до одного року).
Об'єм: 350 грам
Виробник: Канада