Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

100% насичене терте какао.

 

Какао-маса від Callebaut - чисте какао, виготовлене з цілісних обсмажених бобів, подрібнених до отримання ніжної однорідної какао-маси.

 

За основу взята суміш з західно-африканських какао-бобів, які надають сильне ядро ​​какао-бобу, з додаванням бобів з Азії і Латинської Америки для створення верхніх ноток і більш тонкого смаку.

 

Рослина передала у спадок тертому какао свій унікальний і багатий склад. Саме це робить продукт таким корисним.

До складу тертого какао входять: насичені жирні кислоти, органічні кислоти, амінокислоти, клітковина, антиоксиданти, безліч мінералів і вітамінів, флавонол, поліфеноли, пурини, кофеїн, целюлоза, полісахариди, тирамін.

 

Корисні властивості тертого какао:

Продукт є відмінним антиоксидантом і алергеном. Надає позитивну дію на серце і судини. Терте какао знижує тиск і ризики виникнення тромбозу. Попереджає виникнення інфарктів.

 

Приводить в норму обмінні процеси в організмі. Знижує ризики появи таких хвороб, як інсульт, діабет, виразка і рак.

 

Відновлює м'язи після важких тренувань і фізичної праці. Завдяки кофеїну в складі, терте какао збільшує працездатність організму.

 

Є порятунком для шкіри, оскільки допомагає справлятися з такими проблемами, як екзема, пігментні плями, вугрі, целюліт.

 

Застосування:

У кулінарії терте какао використовується в основному для приготування гарячих напоїв. Просто розтопіть какао і додайте улюблені інгредієнти за смаком.

 

Застосовується для шоколадних виробів, різної випічки, цукерок, шоколадок. Його можна також додавати в каші вранці, гранолу, мюслі, смузі.

 

Цей шоколадний продукт, який не містить цукру, ідеально підійде для посилення смаку вашого шоколаду. Його можна легко змішувати з шоколадом для отримання більш інтенсивного смаку і кольору, тим самим створюючи свій фірмовий рецепт шоколаду.

 

Какао-масу можна також використовувати як смако-ароматичну добавку для морозива, ганаша, праліне або як базу для отримання більш глибокого, темного кольору і більш насиченого смаку какао.

 

Умови зберігання: сухе, прохолодне місце.

Термін придатності: 12 місяців

 

Випускається в формі каллет (дисків)

Вага – 200 грам

Виробник – Бельгія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Какао терте Callebaut, 200гр

Немає в наявності
Артикул: NCL-3G3CI-563
60 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Какао
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору