Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ізомальт – це білий дрібнодисперсний порошок з кристалічною структурою без запаху із солодким смаком. Являє собою замінник цукру або цукровий спирт. 

 

Використовується для цукрових прикрас, декору, льодяників та у якості підсолоджувача.

 

Переваги:
1. Широко використовується як консервант, тому що подовжує термін зберігання продуктів.
2. Ізомальт має більш низьку калорійність у порівнянні з мальтітом, ксилітом і сорбітом, що в більшій мірі відповідає вимогам низькокалорійності продуктів без цукру.
3. Володіє чистою солодкістю і в даний час визнаний цукровим спиртом, найбільш близьким до солодкості сахарози. Це дає людям відчуття свіжості і солодкості. Ступінь становить 45-60% від сахарози, солодкість м'яка і ніжна, немає неприємного смаку під час і після їжі. Солодкість не змінюється з температурою, і може проявлятися чиста солодкість при різних температурах.
4. Має низьку гігроскопічність: ізомальт практично не поглинає вологу при 25°C до тих пір, поки відносна вологість не досягне 85%.

Рекомендації по використанню:

- Переважно працювати в приміщенні з низькою вологістю.

- Працювати потрібно в рукавичках.

- Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опікам і пошкодження, якщо ізомальт почне виливатися.

Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правил безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.

 

Інструкція по застосуванню:

1. Підготуйте ізомальт і воду.

2. Розмішуйте ізомальт з водою, поки гранули не розчиняться.

3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.

4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну за допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.

5. Решту домішок прибирають таким чином:

- Берете звичайну кисть. Змочуєте її водою, віджимаєте. «Фарбуєте» верхню частину каструлі по всьому периметру.

6. Продовжуйте знімати піну і «фарбувати» поки суміш не очиститься.

7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр в каструлю.

 

Дуже важливо заздалегідь протестувати термометр, так як його свідчення можуть змінюватися. Для того щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду і опустіть в неї термометр. Вода кипить при 100°С. Якщо ваш термометр показує 98°С, то від температури кипіння ізомальту 171,1°С, ви повинні відняти 2°, тобто кипіння ізомальта в вашому випадку буде відбуватися при 169,1°С. Слідуючи цьому прикладу, корегуйте температуру кипіння при готуванні.

 

8. Як тільки ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню і помістіть її в ємність з холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.

9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили в воду.

10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають при температурі 137, 78°С.

11. Перед тим, як заливати ізомальт в молд, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.

12. Ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигнути і залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і декілька секунд розігрівати в мікрохвильовій печі, поки він не розплавиться.

 

Найкраще використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.

 

13. Дайте ізомальту застигнути і дістаньте його з молда.

 

Виготовлення страз:

Обов'язково надягайте рукавички при роботі з гарячим ізомальтом.

1. Розламайте застиглий ізомальт і покладіть в силіконову формочку для мафінів.

2. Розігрійте в мікрохвильовій печі кілька секунд. Всі шматочки повинні розтопитись.

3. Розлийте ізомальт в формочки.

4. Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.

5. Використовуйте зубочистку, щоб наповнити маленькі формочки.

6. Дайте стразам застигнути і дістаньте їх з молда.

7. Прикріпіть стрази до торту за допомогою гелю для декорування.

 

Склад: ізомальт – замінник цукру в пудрі. Без ГМО.

 

Умови зберігання: зберігати в добре провітрюваному і сухому приміщенні. Після відкриття упаковка має бути щільно закритою.

 

Термін придатності: 36 місяців
Вага: 100гр
Виробник: Louis Francois, Франція

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ізомальт Louis Francois, 100гр

Очікується
Артикул: 50070
26 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
Веганський продукт Так
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Ізомальт, Цукрозамінники
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору