Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ізомальт - це напівфабрикат для приготування карамельної маси. Представляється у вигляді білого дрібнодисперсного порошку з кристалічною структурою без запаху з солодким смаком. Є цукрозамінником або цукровим спиртом. 

 

Незамінний продукт для реалізації ваших художніх скульптур і прикрас шляхом витягування, видування або відливання. Використовується для різних солодких декорацій: квіти, листочки, стрічки.

 

Ізомальт - це дієтичний продукт нового покоління, який дедалі частіше використовують замість цукру для виготовлення всілякого кондитерського декору. Але за всієї його новизни - це не означає, що він небезпечний для здоров'я людини, скоріше, навпаки - якоюсь мірою позитивно впливає на організм.

 

Переваги:
1. широко використовується як консервант, оскільки подовжує термін зберігання продуктів. 
2 Ізомальт має нижчу калорійність порівняно з мальтитом, ксилітом і сорбітом, що більшою мірою відповідає вимогам низькокалорійності продуктів без цукру.
3. має чисту солодкість і нині визнаний цукровим спиртом, найближчим до солодкості сахарози. Це дає людям відчуття свіжості та солодкості. Ступінь становить 45-60% від сахарози, солодкість м'яка і ніжна, немає неприємного смаку під час і після їжі. Солодкість не змінюється з температурою, і може проявлятися чиста солодкість при різних температурах. 
4 Має низьку гігроскопічність: ізомальт фактично не поглинає вологу за 25°C доти, доки відносна вологість не досягне 85%.


Ізомальт - це універсальний продукт. Його можна використовувати як низькокалорійний замінник цукру, для приготування карамельного декору, для виготовлення льодяників тощо.

 

Рекомендації щодо використання:

- Переважно працювати в приміщенні з низькою вологістю.

- Працювати потрібно в рукавичках.

- Обов'язково мати під рукою холодну воду, щоб запобігти опікам і пошкодженням, якщо ізомальт почне виливатися.

- Ізомальт нагрівається до дуже високих температур, тому правил безпеки потрібно дотримуватися обов'язково.

 

Інструкція із застосування:

1. Підготуйте ізомальт і воду.

2. Розмішуйте ізомальт із водою, поки гранули не розчиняться.

3. Далі починайте нагрівати його на середньому вогні.

4. Коли суміш стане прозорою, зніміть піну за допомогою фільтра, щоб прибрати всі домішки.

5. Решту домішок прибирають таким чином:

- Берете звичайний пензель. Змочуєте його водою, віджимаєте. "Профарбовуєте" верхню частину каструлі по всьому периметру.

6. Продовжуйте знімати піну і "фарбувати", поки суміш не очиститься.

7. Коли всі кристали розчиняться, опустіть термометр у каструлю.

Дуже важливо попередньо протестувати термометр, оскільки його показання можуть змінюватися. Для того щоб протестувати термометр, закип'ятіть воду й опустіть у неї термометр. Вода кипить при 100°С. Якщо ваш термометр показує 98°С, то від температури кипіння ізомальту 171,1°С, ви маєте відняти 2°, тобто кипіння ізомальту у вашому випадку відбуватиметься при 169,1°С. Дотримуючись цього прикладу, коригуйте температуру кипіння під час готування.

8. Щойно ізомальт досягне потрібної температури, зніміть каструлю з вогню і помістіть її в ємність із холодною водою, щоб зупинити процес кипіння.

9. Смакові добавки додають після того, як ізомальт опустили у воду.

10. Щоб додати барвник, стежте за температурою. Його додають за температури 137, 78°С.

11. Перед тим, як заливати ізомальт у молд, необхідно переконатися, що в ньому немає бульбашок повітря.

12. ізомальт можна просто вилити на силіконовий мат, дати йому застигнути і залишити для подальшого використання. Пізніше його можна буде розламати, покласти в силіконову формочку для мафінів і кілька секунд розігрівати в мікрохвильовці, поки він не розплавиться.

Найкраще використовувати саме силіконові формочки, тому що вони стійкі до високих температур і легко миються.

13. Дайте ізомальту застигнути і дістаньте його з молда.

 

Виготовлення страз:

Обов'язково надягайте рукавички під час роботи з гарячим ізомальтом.

1. Розламайте застиглий ізомальт і покладіть у силіконову формочку для мафіна.

2. Розігрійте в мікрохвильовці кілька секунд. Усі шматочки мають розтанути.

3. Розлийте ізомальт у формочки.

4. Якщо в ізомальті є бульбашки, то вони залишаться і після охолодження. Щоб їх прибрати, використовуйте зубочистку.

5. Використовуйте зубочистку, щоб наповнити маленькі формочки.

6. Дайте стразам застигнути і дістаньте їх із молда.

7. Прикріпіть стрази до торта за допомогою гелю для декорування.

 

Склад: ізомальт - замінник цукру в пудрі. Без ГМО.

 

Поживна цінність: 100 г продукту містять: жирів - 0,0 г, з них насичені - 0,0 г, вуглеводів - 08,0 г, з них цукру - 0,0 г, білків - 0,0 г.
Енергетична цінність: 236 ккал.

 

Умови зберігання: зберігати в добре провітрюваному і сухому приміщенні. Після відкриття упаковка має бути щільно закрита.

 

Характеристики:
У вигляді: пудри
Розчинність у воді: вільно розчинний
Розчинність у спирті: не розчинний

 

Термін придатності: 24 місяці
Вага: 1кг
Виробник: Sheerherb, Китай

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ізомальт Sheerherb, 200гр, порошок

В наявності
Артикул: 40025
120 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Все для молекулярної кухні, Ізомальт, Цукрозамінники
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору