Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інвертний цукор (трімолін) – біла паста без запаху, яка запобігає кристалізації цукрів і збільшує термін придатності в кондитерський виробах. Складається з глюкози і фруктози в рівних пропорціях.
Трімолін – інвертований цукор, вдвічі солодший за звичайний цукор.
Переваги інвертного цукру:
- Стабілізатор і природний консервант.
- Запобігає кристалізацію.
- Продовжує термін придатності виробів.
- Зберігає м'якість, вологість, легкість і аромат десертів.
- Покращує структуру тіста.
- Запобігає утворенню льоду в холодних десертах.
Застосовується у виготовленні булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, морозива і сорбетів.
При виготовленні морозива знижує точку замерзання, завдяки чому зберігається пластичність і м'якість готового виробу.
Умови зберігання: зберігати при температурі від +2°С до +25°С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, уникати прямого контакту з вологою.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 200гр
Виробник: Louis Francois, Франція