Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Інвертний цукор (трімолін) – біла паста без запаху, яка запобігає кристалізації цукрів і збільшує термін придатності в кондитерський виробах. Складається з глюкози і фруктози в рівних пропорціях.

 

Трімолін – інвертований цукор, вдвічі солодший за звичайний цукор.

 

Переваги інвертного цукру:
- Стабілізатор і природний консервант.
- Запобігає кристалізацію.
- Продовжує термін придатності виробів.
- Зберігає м'якість, вологість, легкість і аромат десертів.
- Покращує структуру тіста.
- Запобігає утворенню льоду в холодних десертах.

 

Застосовується у виготовленні булочок, тортів, тістечок, крему, ганаша, цукерок, морозива і сорбетів.

 

При виготовленні морозива знижує точку замерзання, завдяки чому зберігається пластичність і м'якість готового виробу.

 

Умови зберігання: зберігати при температурі від +2°С до +25°С в сухому, захищеному від прямих сонячних променів місці, уникати прямого контакту з вологою.

 

Термін придатності: 12 місяців
Вага: 200гр
Виробник: Louis Francois, Франція

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Інвертний цукор, 200гр

Очікується
Артикул: 3540
26 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інгредієнти кондитера, Консерванти, Трімолін
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору