Кількість
|
Вартість
|
||
|
Інвертований сироп – натуральна підсолоджувальна речовина, практично ідентичний за фізико-хімічними та органолептичними характеристиками сахарозі, і не містить в своєму складі штучних або синтетичних речовин, а також харчових добавок.
При виробництві не використовується генетично модифікована сировина, а одержуваний сироп має незмінно гарантовану якість. У два рази солодший, ніж звичайний цукор.
Переваги сиропу:
✓ Повністю розщеплює цукор на глюкозу і фруктозу.
✓ Не кристалізується (не зацукровується) в готовій продукції (в кремах, джемах, начинках, цукерках).
✓ Покращує структуру тіста, надає м'якість та пластичність.
✓ Зберігає легкість, колір, смак і аромат готових виробів.
✓ Володіє високою гігроскопічністю, виступає своєрідною «губкою», здатною утримувати вологу. Це дозволяє продовжувати термін зберігання продукту, уповільнює черствіння, запобігає висиханню.
✓ Добре розчиняється в воді.
Застосування інвертованого цукрового сиропу:
- для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів (приготування мусів, кремів, ганаша, зефіру, пастили, мармеладу, безе);
- для виготовлення шоколаду для моделювання;
- для надання тісту золотистого відтінку;
- для заморожених напівфабрикатів;
- для виробництва продуктів для дієтичного харчування (мюслі, гранола, батончики);
- для м'яса в кулінарії (маринади, соуси);
- для виробництва спиртних, слабоалкогольних та безалкоголних напоїв.
Варто відзначити, що в карамельному виробництві цукровий сироп не застосовують через високу гігроскопічність.
Дозування: 1-10г/кг.
Склад: фруктоза 48,5%, глюкоза 50,5%, олігосахариди 0,5%.
Поживна (харчова) цінність 100г: жири 0гр, вуглеводи 82гр
Енергетична цінність (калорійність) 100г: 328 ккал
Умови зберігання: зберігати у холодильнику.
Термін придатності: 12 місяців
Вага: 500г
Виробник: Enzim