Кількість
|
Вартість
|
||
|
Суха кондитерська суміш на основі сухого пастеризованого білка і цукрової пудри, для покриття глазур'ю пряників і інших кондитерських виробів.
Використовується різними способами - заливка, контурінг, пайпінг. Легко забарвлюється водорозчинними барвниками.
Розводиться теплою водою, не вимагає збивання. Зберігається до двох тижнів, не втрачаючи властивостей, в розведеному і пофарбованому вигляді в холодильнику. Можна розвести мінімальну кількість суміші, що зводить до мінімуму витрати айсінга. Оброблений білок - ніякої сальмонели, що є гарантією безпеки вашого продукту. Суміш має приємний нейтральний смак і запах.
Спосіб застосування: суміш необхідно перемішати з водою в пропорції 1000г суміші до 150г води і дати настоятися кілька хвилин. Потім збити на середніх оборотах від 2 до 8 хвилин, до загущення маси (чим більше збивати, тим швидше сохне, але менше глянцю). Отриману суміш перекласти в щільно закриту ємність, і зберігати в холодильнику до 14 днів. Далі отриману масу розведіть водою до потрібної консистенції (при необхідності додайте "IL-GLOSS" для блиску). Фарбувати готову базу можна порційно в необхідній вам кількості гелів або сухими барвниками.
Склад: цукрова пудра, пастеризований сухий білок, картопляний крохмаль, лимонна кислота, гуарова камедь, мальтодекстрин, ванілін кристалічний, діоксид титану (до 1%)
Вага - 500грамм
Виробник - Україна