Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глюкоза Criamo - в'язка і абсолютно прозора, приємна на смак рідина, яка регулює процес кристалізації цукру в кондитерських виробах.
Застосування:
У харчовій промисловості, сироп глюкози використовується при виготовленні м'яких цукерок, десертних сортів шоколаду, тортів і різних дієтичних виробів.
У хлібопеченні глюкоза покращує умови бродіння, додає пористості і хороший смак виробам, уповільнює черствіння.
У кондитерських виробах глюкоза надає солодкість, м'якість, зберігає і підсилює смак, запобігає висиханню.
Додавання глюкози в глазур допомагає досягти глянцевого гладкого ефекту при покритті кондитерських виробів. Крім того, за допомогою глюкози можна уникнути "крупинок цукру" в суфле або мусах.
Глюкоза Criamo використовується при виготовленні мастики (надає їй еластичність), а також можна додавати при виготовленні пряникового тіста.
Також сироп глюкози - відмінна альтернатива меду, для тих, у кого на нього алергія.
Кілька способів застосування:
1. Формування на поверхні виробу "крапель роси". Нанести пензликом на поверхню кондитерського виробу краплі крохмальної патоки і дати висохнути 30-60 хвилин.
2. Виготовлення блискучої глянсової поверхні. Нанести пензликом на суху поверхню кондитерського виробу крохмальну патоку і дати підсохнути 30-60 хвилин, при необхідності зверху нанести кандурин або перламутровий барвник.
3. Кріплення до поверхні кондитерського виробу дрібних кондитерських прикрас, посипань. Нанести на суху поверхню кондитерського виробу крохмальну патоку через 5-10 хвилин закріпити дрібні прикраси.
Рекомендоване дозування:
Спосіб застосування глюкозного сиропу дуже простий. Температура плавлення сиропу 60°С. Для отримання необхідної в'язкості і тягучості злегка підігрійте сироп, але не перевищуйте температурний діапазон більш ніж 100°С, так як це може призвести до засихання кондитерської глюкози.
Сироп глюкози Criamo додається в тісто в пропорції: 2-4% до борошна для запобігання черствіння, і в кількості до 8% в кондитерське тісто для зменшення кристалізації цукру.
До складу глюкози входить кукурудзяний сироп.
Термін придатності - 12 місяців
Вага - 250 грам
Виробник - Criamo, Україна