UA
Інтернет-магазин для кондитерів
Каталог товаров
UA
Мои желания
0
0 грн.
Гарантія якості
(тільки перевірені товари)
Безкоштовна доставка по всій Україні
(при замовлені від 1000 грн)
Магазини у великих містах
(Київ, Одеса, Харків, Львів)
Вигідні умови
(знижки для постійних клієнтів)
Офіційне представництво
Глюкоза Criamo 250 грам

Глюкоза Criamo 250 грам

В наявності
Артикул: 76-5001
відгуків: 0
Отримання замовлення
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька 43
  • У відділенні Нової пошти
  • Кур’єром Нової пошти
Спосіб оплати
  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 200 грн.)
  • На карту Приватбанку

Безкоштовка доставка Новою поштою при замовлені від 1000 грн. Діють знижки.

Глюкоза Criamo - в'язка і абсолютно прозора, приємна на смак рідина, яка регулює процес кристалізації цукру в кондитерських виробах.

 

Застосування:

У харчовій промисловості, сироп глюкози використовується при виготовленні м'яких цукерок, десертних сортів шоколаду, тортів і різних дієтичних виробів.

 

У хлібопеченні глюкоза покращує умови бродіння, додає пористості і хороший смак виробам, уповільнює черствіння.

 

У кондитерських виробах глюкоза надає солодкість, м'якість, зберігає і підсилює смак, запобігає висиханню.

 

Додавання глюкози в глазур допомагає досягти глянцевого гладкого ефекту при покритті кондитерських виробів. Крім того, за допомогою глюкози можна уникнути "крупинок цукру" в суфле або мусах.

 

Глюкоза Criamo використовується при виготовленні мастики (надає їй еластичність), а також можна додавати при виготовленні пряникового тіста.

 

Також сироп глюкози - відмінна альтернатива меду, для тих, у кого на нього алергія.

 

Кілька способів застосування:

1. Формування на поверхні виробу "крапель роси". Нанести пензликом на поверхню кондитерського виробу краплі крохмальної патоки і дати висохнути 30-60 хвилин.

2. Виготовлення блискучої глянсової поверхні. Нанести пензликом на суху поверхню кондитерського виробу крохмальну патоку і дати підсохнути 30-60 хвилин, при необхідності зверху нанести кандурин або перламутровий барвник.

3. Кріплення до поверхні кондитерського виробу дрібних кондитерських прикрас, посипань. Нанести на суху поверхню кондитерського виробу крохмальну патоку через 5-10 хвилин закріпити дрібні прикраси.

 

Рекомендоване дозування:

Спосіб застосування глюкозного сиропу дуже простий. Температура плавлення сиропу 60°С. Для отримання необхідної в'язкості і тягучості злегка підігрійте сироп, але не перевищуйте температурний діапазон більш ніж 100°С, так як це може призвести до засихання кондитерської глюкози.

 

Сироп глюкози Criamo додається в тісто в пропорції: 2-4% до борошна для запобігання черствіння, і в кількості до 8% в кондитерське тісто для зменшення кристалізації цукру.

 

До складу глюкози входить кукурудзяний сироп.

Термін придатності - 12 місяців

Вага - 250 грам

Виробник - Criamo, Україна

Похожие товары
Отзывы

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Погано
Добре
?
Залиште свої дані і ми зв'яжемося з вами