Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гліцерин - солодка на смак в'язка рідина без запаху, добре розчиняється у воді.
Застосування:
Харчовий гліцерин від української торгової марки «Украса» широко застосовується в кондитерській промисловості.
Гліцерин використовується в кондитерських виробах (наприклад, батончик Баунті), цукерках, солодких безалкогольних напоях, при виробництві лікерів.
Застосовується як харчова добавка в кондитерському, хлібобулочному виробництві для:
- поліпшення якості кінцевого продукту;
- уповільнення черствіння випічки;
- запобігання "посивіння" шоколаду;
- підвищення густоти кремів в тортах і тістечках;
- збереження м'якої структури в цукерках і надання їм особливої солодкості
Гліцерин потрібен для утримання вологи, а також його використовують для надання еластичності текстури для гнучкого айсінгу і для мастики. Також їм розводять сухі харчові барвники для надання кращої консистенції.
Виготовлений гліцерин з якісних і натуральних продуктів. Для людського здоров'я він безпечний, тому що не містить токсичних домішок і шкідливих речовин.
Спосіб застосування: пропорції уточнюйте в обраному Вами рецепті.
Упаковка: 40г
Виробник: Україна