Кількість
|
Вартість
|
||
|
Харчовий гліцерин на рослинній основі, харчова добавка Е422 (не аптечний розчин гліцерину для зовнішнього застосування).
Гліцерин необхідний: для утримування вологи, надання еластичності готовій мастиці, застосовується в якості підсолоджувача, а також виступає в ролі емульгатора, допомагаючи змішати незмішувані інгредієнти.
Харчовий гліцерин абсолютно безпечний для вживання. З ним готова випічка при зберіганні втрачає в рази менше вологи і довго залишається м'якою і свіжою.
Гліцерин Yero можна використовувати:
- при замішуванні тіста для надання йому більшої еластичності і збереження вологи в готових виробах;
- при виготовленні мастики для надання потрібної текстури;
- при приготуванні пасти та інших макаронних виробів, щоб позбутися від зайвої клейкості.
Рецепт створення універсальної мастики (обтягування і ліплення):
1. У теплу желатинову масу (20г) додайте гліцерин (1 ст. ложка) і кукурудзяний сироп (170г).
2. Ретельно перемішайте (на цьому етапі можна додати ароматизатор і барвник, для надання смаку і кольору вашій мастиці).
3. Добре вимісив отриману масу, додайте в неї цукрову пудру (600-700г). Якщо мастика вийшла тугою, додайте трохи води.
4. Зберігати мастику в харчовій плівці в сухому прохолодному місці, при кімнатній температурі (не в холодильнику). Перед вживанням мастику необхідно розім'яти.
Умови зберігання: зберігати при температурі 20-25°С. Спеціальних умов зберігання не вимагає, достатньо дотримуватися температурного режиму.
Термін споживання: 12 місяців
Об`єм: 100г
Виробник: Україна