Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур шоколадна – готова суміш для приготування класичної шоколадної глазурі, для покриття та декорування кондитерських виробів.
Глазур з шоколадним ароматом і насиченим темно-коричневим кольором, неперевершеним смаком, швидко застигаючим, щільним глянцевим покриттям, не липне і не кришиться.
Особливості:
Шоколадна глазур містить какао-порошок високої якості, виготовлений з натуральних інгредієнтів, без барвників та ароматизаторів. Приготовлена глазур, стійка до низьких температур, тому прикрашений глазур'ю виріб добре зберігається в холодильнику.
Глазур використовується для покриття та обробки тортів, тістечок, печива, інших кондитерських виробів, а також для глазурування десертів.
Спосіб приготування: вміст пакету вимішати до однорідної маси з 2 столовими ложками гарячого молока або води, додати 50г вершкового масла. Помішуючи, розігріти отриману масу протягом 2-3 хвилин. Нанести готову суміш на вироби тонким шаром.
Одного пакета вистачає для покриття 1 торта (1кг). Час застигання за кімнатної температури 1-2 години.
Склад: пудра цукрова, какао-порошок 25% (зі зниженим вмістом жиру 10-12%), модифікований крохмаль кукурудзяний.
Умови зберігання: зберігати при температурі не вище 25°С та відносній вологості повітря не більше 75%.
Термін придатності: 24 місяці
Вага: 100г
Виробник: Украса, Україна