Кількість
|
Вартість
|
||
|
Глазур шоколадна – концентрат харчовий. Суха суміш для приготування олійної глазурі з какао.
Застосування:
Використовується для глазурування, прикраси кондитерських виробів: тортів, тістечок, печива, десертів.
Спосіб приготування:
1. Вміст пакету розмішати з 2 ст. ложками гарячої води і 50г вершкового масла до однорідної маси.
2. Отриману масу помішуючи розчинити на маленькому вогні протягом 2-3 хвилин.
3. Нанести готову глазур на поверхню кондитерського виробу.
Глазур додасть і збереже традиційний шоколадний смак і аромат Вашим улюбленим кондитерським виробам!
Склад: цукрова пудра, какао-порошок знежирений (10-12%), мальтодекстрин
Термін придатності – 24 місяця
Вага – 75грамм
Виробник – Україна