Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продукція ТМ "Майстер Мартіні" – високоякісні харчові інгредієнти для кондитерського та хлібобулочного виробництва, ресторанного бізнесу, вироблені європейським концерном Unigrа S.r.l. (Унігра) заснований в 1972р. Лучано Мартіні в Італії.
Кондитерська глазур володіє чудовим смаком, ароматом і дивовижними технологічними характеристиками.
Диски виконані з натурального шоколаду без використання замінників жирів і без різних домішок.
Переваги глазурі:
- для професійного і домашнього застосування;
- глазур проста і зручна у використанні;
- не вимагає темперування;
- володіє високими органолептичними показниками;
- термостабільна;
- стійка до окислення;
- швидко остигає;
- кошерність: продукт кошерно сертифікований;
- забезпечує тривале збереження готового продукту.
Застосування:
Кондитерську глазур можна вживати як самостійний продукт, а також в якості готового декору для кондитерських виробів. Чудово підходить для покриття десертів, для виготовлення шоколадних фігурок, моделювання об'ємних шоколадних прикрас і декорування тортів, тістечок, печива, зефіру, здоби.
Рекомендації по роботі з глазур'ю:
Розтопити диски в мікрохвильовій печі або на водяній бані до t = 40-42°С.
Робоча температура – 30-35°С.
Склад: цукор, негідрогенізіровані рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, емульгатор (Е322 соняшниковий лецитин), ароматизатор і барвник (куркуміни, каротини) натурального походження. Не містить глютен.
Загальний вміст жиру 36-38%.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодно місці при температурі не вище 20°С.
Термін придатності: 12 місяців
Диски діаметр: 13-15мм
Вага: 1 кг
Виробник: Італія, Master Martini