Кількість
|
Вартість
|
||
|
Праліне Callebaut® з фундука середнього обсмаження.
Для праліне відбирають кращий фундук з плантацій в Іспанії, Італії та Туреччини. Зрілий фундук збирають і зберігають в найкращих умовах: в далечині від світла і температурно-повітряних коливань протягом не більше 12 місяців.
Фундук очищають не більше, ніж за 12 годин до обсмажування для того, щоб зберегти його ефірні масла і тонкий фруктовий смак. Потім фундук піддається середньому обсмажуванню, подрібнюється і змішується з цукром, після чого утворюється праліне золотистого кольору.
Hazelnut Praline має приємний солодкий смак з великою кількістю фруктових і смажених ноток.
Застосування:
- Випічка (торти, кекси, мафіни, тістечка).
- Десерти, креми.
- Начинки та ганаш.
- Печиво (вафлі, профітролі, тарталетки).
- Морозиво, сорбети.
Як використовувати:
Змішайте його з шоколадом для отримання начинки для формування цукерок і плиток або з морозивом, мусом, основою для баваруа для ароматизації.
Склад: 49,7% фундук, 50% цукор.
Умови зберігання: зберігати в сухому прохолодному місці при температурі не більше +25°С.
Термін придатності: 12 місяців
Структура: гладка
Колір: золотий
Вага: 100г
Виробник: Бельгія, Callebaut
Залежно від налаштувань Вашого екрану, відтінок може відрізнятися!