Кількість
|
Вартість
|
||
|
Для створення чистої фундучной пасти Callebaut® відбирає найкращий фундук з плантацій в Іспанії, Італії та Туреччини. Зрілий фундук збирають і зберігають в найкращих умовах: далеко від світла і температурно-повітряних коливань протягом не більше 12 місяців. Фундук очищають не більше, ніж за 12 годин до обсмажування з тим, щоб зберегти його ефірні масла і тонкий фруктовий смак. Потім фундук піддається середньої обсмажуванню і дрібно подрібнюється до отримання чистої, ніжної золотистої пасти.
Чиста фундучна паста має насичений смак фундука з смаженими і фруктовими нотками. Її можна змішати з шоколадом для отримання начинки для цукерок з чистим насиченим смаком фундука. Її також можна використовувати як смако-ароматичну добавку з чистим непідсолоджені смаком фундука для морозива, кремів для випічки і десертів.
Виробник - Бельгія
Вага - 100 грам