Кількість
|
Вартість
|
||
|
Форма для випічки горіхів (горішниця) – класична форма для приготування печива у вигляді горішків.
Матеріалом, з якого виготовлена форма, є харчовий алюміній, він нешкідливий для здоров'я та навколишнього середовища.
Горішниця складається з двох напів-форм, які легко з'єднуються одна з одною. Також має дві довгі дерев'яні ручки, що роблять процес приготування печива максимально комфортним і безпечним.
Спосіб застосування:
За допомогою даної форми можна спекти відразу 12 половинок горішків. Форму для горішків змащуємо маслом, в кожний осередок кладемо трохи тіста і печемо "шкарлупки" до золотистого кольору. Даємо охолонути, рівняємо краї. Процес випікання займає всього лише кілька хвилин.
Отриману об'ємну випічку можна наповнити найрізноманітнішою начинкою: ягідною, шоколадною, сирною, а також з джему, збитих вершків, горіхового, вершкового, ванільного крему, пудингу або меду. Після заповнення половинок начинкою, з'єднуємо їх. Вироби готові.
Також Ви можете приготувати несолодкі горішки та використовувати їх для подачі закусок і салатів.
Важливо: випікати кондитерські горішки можна на газовій або електричній плиті. Форма не підходить для використання в духовці!
Характеристики:
Матеріал форми – спеціальний харчовий алюмінієвий сплав
Матеріал ручок – сталевий пруток з деревом
Діаметр робочої поверхні – 16см;
Загальна довжина форми з ручками – 39см;
Розмір готового кондитерського виробу: довжина – 3,7см, ширина – 3см, глибина – 2,1см.
Виробник: Китай