Кількість
|
Вартість
|
||
|
Завдяки електричній машинці з інструментами Ви просто і зручно зробите шоколадне, сирне фондю або глазур.
Особливості:
1. Знімна чаша з носиками спеціально пристосована для того, щоб в процесі роботи було зручно розливати масу.
2. Чаша має зручну ручку, легко виймається з корпусу і миється.
3. Невикористану масу можна зберігати прямо в чаші.
Загальні інструкції:
Машинка призначена для того, щоб шоколад залишався теплим (позиція 1: приблизно +43°C) або розтоплювати дрібно нарізаний темний, молочний або білий шоколад, максимальною масою 250г (позиція 2: приблизно +60°C). Прилад не призначений для приготування їжі!
Інструкції по експлуатації приладу:
1. Встановіть прилад на рівну поверхню і опустіть знімну чашу в ємність.
2. Підключіть прилад до електромережі. Щоб розігріти прилад (приблизно 10 хвилин), виберіть варіант на передній панелі машинки в положення 2 (прибл. +60°C).
3. Шоколад слід дрібно нарізати, щоб скоротити час танення. Час від часу помішуйте в процесі танення.
4. Після використання пристрою поверніть його в положення 0. Вимкніть від розетки.
Догляд і зберігання:
Ніколи не занурюйте машинку в воду, протирайте вологою тканиною! Обполіскуйте знімну чашу гарячою водою, її не можна мити в посудомийній машині. Не використовуйте будь-які гострі інструменти для чищення приладу.
Зберігайте пристрій у сухому і вентильованому місці.
Шоколадне фондю з фруктами:
150г охолодженого шоколаду, 1 столова ложка вершків, 1 столова ложка м'якого вершкового масла.
Можна використовувати такі фрукти: виноград, полуницю, чорницю, ожину, малину, агрус, скибочки банана, шматочки яблука чи груші, сухофрукти, такі як фініки, інжир, абрикоси, чорнослив, журавлину, родзинки і горіхи.
Примітка: фрукти повинні бути кімнатної температури.
Необхідно розтопити подрібнений шоколад, додати вершки і масло, добре перемішати і тримати шоколад в теплі.
Фрукти завжди повинні бути стиглими, чистими і сухими (інакше фондю буде розведеним). Окремі шматочки фруктів нанизують на шпажки і занурюють в шоколад.
Електрична машинка включає в себе:
Знімна чаша з нержавіючої сталі ємністю 250мл, шпатель, зливна стійка, шпажки для фондю, вилки для фруктів, спіральна вилка для занурення трюфелів, плоска вилка.
Технічні характеристики:
Розмір машинки: 19 x 14 x 8 см (довжина х ширина х висота)
Діаметр знімної чаші: 8,5 см, глибина 5 см, довжина ручки 8см
2 температурні режими: (40℃ і 80℃)
Світловий індикатор включення
Електрична потужність: 25Вт
Напруга живлення: 230В
Матеріал: нержавіюча сталь + ABS
Виробництво: Китай