Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Завдяки електричній машинці з інструментами Ви просто і зручно зробите шоколадне, сирне фондю або глазур.

 

Особливості:

1. Знімна чаша з носиками спеціально пристосована для того, щоб в процесі роботи було зручно розливати масу.

2. Чаша має зручну ручку, легко виймається з корпусу і миється.

3. Невикористану масу можна зберігати прямо в чаші.

 

Загальні інструкції:

Машинка призначена для того, щоб шоколад залишався теплим (позиція 1: приблизно +43°C) або розтоплювати дрібно нарізаний темний, молочний або білий шоколад, максимальною масою 250г (позиція 2: приблизно +60°C). Прилад не призначений для приготування їжі!

 

Інструкції по експлуатації приладу:

1. Встановіть прилад на рівну поверхню і опустіть знімну чашу в ємність.

2. Підключіть прилад до електромережі. Щоб розігріти прилад (приблизно 10 хвилин), виберіть варіант на передній панелі машинки в положення 2 (прибл. +60°C).

3. Шоколад слід дрібно нарізати, щоб скоротити час танення. Час від часу помішуйте в процесі танення.

4. Після використання пристрою поверніть його в положення 0. Вимкніть від розетки.

 

Догляд і зберігання:

Ніколи не занурюйте машинку в воду, протирайте вологою тканиною! Обполіскуйте знімну чашу гарячою водою, її не можна мити в посудомийній машині. Не використовуйте будь-які гострі інструменти для чищення приладу.

Зберігайте пристрій у сухому і вентильованому місці.

 

Шоколадне фондю з фруктами:

150г охолодженого шоколаду, 1 столова ложка вершків, 1 столова ложка м'якого вершкового масла.

 

Можна використовувати такі фрукти: виноград, полуницю, чорницю, ожину, малину, агрус, скибочки банана, шматочки яблука чи груші, сухофрукти, такі як фініки, інжир, абрикоси, чорнослив, журавлину, родзинки і горіхи.

Примітка: фрукти повинні бути кімнатної температури.

 

Необхідно розтопити подрібнений шоколад, додати вершки і масло, добре перемішати і тримати шоколад в теплі.

Фрукти завжди повинні бути стиглими, чистими і сухими (інакше фондю буде розведеним). Окремі шматочки фруктів нанизують на шпажки і занурюють в шоколад.

 

Електрична машинка включає в себе:

Знімна чаша з нержавіючої сталі ємністю 250мл, шпатель, зливна стійка, шпажки для фондю, вилки для фруктів, спіральна вилка для занурення трюфелів, плоска вилка.

 

Технічні характеристики:

Розмір машинки: 19 x 14 x 8 см (довжина х ширина х висота)

Діаметр знімної чаші: 8,5 см, глибина 5 см, довжина ручки 8см

2 температурні режими: (40℃ і 80℃)

Світловий індикатор включення

Електрична потужність: 25Вт

Напруга живлення: 230В

 

Матеріал: нержавіюча сталь + ABS

Виробництво: Китай

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Електрична машина для фондю з інструментами

Очікується
Артикул: 1543
500 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Інвентар, Темперуючі машини
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору