Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ключовий інгредієнт для будь-якого креативноrо шоколатьє - какао масло.
Какао-масло від Callebaut виготовляється з високоякісних цілісних обсмажених какао-бобів. Найчистіше на 100%, має нейтральний смак і колір.
Какао-масло використовується:
- для створення бар'єрного шару в виробах з кремовою начинкою для запобігання розмокання хрустких компонентів;
- як добавка до шоколаду для поліпшення його плинності;
- для змішування барвників і введення в рідкий шоколад для отримання покриття «велюр».
Як використовувати:
Додавши до загального обсягу вашого шоколаду від 1% до 8% какао-масла, отримаєте менш рідкий шоколад, що ідеально підходить для відливання тонких і дуже тонких форм і глазурування. Більш того, він підсилює блиск і дзвінкий тріск шоколаду в формованих і глазурованих виробах.
Після розтоплення і темперування надайте йому колір і смак за допомогою жиророзчинних барвників та смако-ароматичних добавок.
Температура плавлення 32-35°C. При 40°C перетворюється в напівпрозору, світло-жовту рідину.
Корисні властивості:
- Зміцнює організм, продукт багатий антиоксидантами і унікальним вітамінно-мінеральним складом.
- Дарує шик і блиск шкірі, волоссю і нігтям - так як регенерує клітини, лікує і захищає від несприятливих зовнішніх чинників.
Умови зберігання: 24 місяці, зберігати в сухому прохолодному місці.
Температура зберігання: 12-20 градусів
Випускається в формі каллет
Вага - 200г
Виробник – Бельгія