Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Ексклюзивний декор від фірми IBC (Бельгія) дає можливість використовувати золото в кулінарії, додаючи його в різні страви, кондитерські вироби і десерти. Є ідеальним варіантом для декорування горизонтальних і об'ємним поверхонь.

Що таке харчове їстівне золото і як його можна використовувати?

Харчове золото - продукт, який використовується для прикраси їжі.

У десертах їм можуть покрити всю поверхню (наприклад, в шоколадних цукерках), а можуть застосовувати економно, відщипнувши від листа маленький шматочок - це додасть розкіш і елегантність страви.

Застосування їстівного золота в кулінарії народжує естетику розкоші, яку неможливо повторити, застосувавши інші інгредієнти. Тому харчове золото стане вашим вірним помічником при організації заходів і елітних прийомів, які неможливі без розкішного і дорогого декору страв, десертів і напоїв.

Особливості:

  • Є натуральною харчовою добавкою - E175.
  • Воно гіпоалергенне і офіційно дозволено в кожній країні.
  • Це надтонке золото (його товщина приблизно 1/10 000 мм).

Характеристики:

Складається з чистого золота (96%) і срібла (4%), тому воно не має ні запаху, ні смаку.

Розмір - 8х8

Виробник - Бельгія

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Декор кондитерський Золотий лист, 25шт

Очікується
Артикул: F000066
500 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору