Кількість
|
Вартість
|
||
|
Айсінг - цукрово-білкова суміш. Нею можна малювати візерунки або створювати об'ємні елементи.
Суха суміш для айсінгу від Criamo - інгредієнт, який використовується кухарями-кондитерами для контурного розпису тортів, тістечок, печива, глазурованих пряників та інших різноманітних солодощів; для створення їстівного мережива, трафаретів, складних деталей.
Кондитерський айсінг - концентрована суміш, яку необхідно змішати з водою в потрібній кількості і збити міксером. Великою перевагою гнучкого айсінгу є те, що його можна фарбувати кондитерськими харчовими барвниками, надаючи бажаного забарвлення.
Спосіб застосування:
- для приготування рідкої глазурі - на 100г сухої суміші додати 6-7 чайних ложок води (1 чайна ложка дорівнює 5г);
- для приготування контурної глазурі - на 100г сухої суміші додати 3-4 чайних ложок води (1 чайна ложка дорівнює 5г);
і ретельно розмішати за допомогою міксера.
Рекомендуємо зберігати готову глазур в холодильнику при t = + 2 + 4°C не більше двох днів.
Склад: цукор, крохмаль кукурудзяний, яєчний альбумін, карбоксиметил-целюлоза (Е466), харчовий барвник (Е171), ароматизатор.
Зберігати при температурі 15-22°С.
Вага упаковки – 100 грам
Виробник – Україна