Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Агар-агар широко застосовується в кулінарії і в харчовій промисловості, як рослинний замінник желатину. Желірувальна сила агар-агару у багато разів перевершує желатин. Він здатний желіруватися вже при змішуванні однієї його частини з 200 частинами води.

Не розчиняється в холодній воді. Агар-агар повністю розчиняється тільки при 90-100°С, температура застигання — 37.1°С. Без втрати властивостей, агар можна розігріти, а потім остудити.

У водний розчин агар-агару допустиме додавання цукру, спирту або інших желірувальних компонентів.

Спосіб застосування:

Рекомендуємо замочити агар-агар (з розрахунку 1 ч.л. агару на 150 мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60 хв., а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95°С.

Склад: агар-агар.

Термін придатності – 24 місяці

Вага – 200 грам

Коефіцієнт желірування – 900 г/см2

Виробник – Китай

Увага! При замовленні більше 10 шт., продукція відпускається вагою 1 кг в поліетиленовій упаковці.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Агар-агар (900г/см2), 200гр

Очікується
Артикул: 900200
220 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Увійдіть на сайт щоб
додати товар до списку очікувань
Характеристики
додаткові розділи Агар-агар, Інгредієнти кондитера, Все для молекулярної кухні, Все для низькокалорійних десертів
  • Самовивіз з магазину:
    • Харків, пр. Гагаріна, 26-А1
    • Одеса, вул. Катерининська, 81
    • Київ, вул. Антоновича, 157 (ст. Метро Либідська).
    • Львів, вул. Городоцька, 43
    • Миколаїв, пр-т Центральний, 171
    • Вінниця, пр-т Коцюбинського, 48
    • м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19
  • У відділенні Нової Пошти
  • У відділені Укрпошти

Більше інформації про доставку

  • Готівкою
  • Готівкою при отриманні (Відправка замовлень від 500 грн.)
  • На карту Приватбанку
Вгору